Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Verhuur

U kunt onze club exclusief afhuren voor vergaderingen, diners, lunches, feesten, borrels, workshops, etcetera. Het afhuren van onze ruimtes is een voorrecht van onze leden. We hebben de kosten en regels hieronder wat aangepast aan de Corona-realiteit.

Mogelijkheden

Lunch en diner

U kunt de club exclusief afhuren voor lunch en diner. Momenteel kunnen we volgens de RIVM-richtlijnen maximaal tot 14 personen bedienen. Indien U de club exlcusief voor uw gezelschap wilt betaalt u momenteel 225 euro afhuur, ipv de reguliere 450 euro. We maken graag een offerte op maat voor uw gezelschap. 

Vergaderen

U kunt dagelijks voor 12 uur en na 15 uur de club afhuren voor vergaderingen. Momenteel kunnen we maximaal 14 personen plaatsen.

We rekenen 100 euro voor de afhuur per vergadering. Daarnaast betaalt U de personeelskosten en bar/keuken-afname van onze cateraar Cirfood.

U kunt uw aanvraag mailen naar de cateraar.

Het afhuren van de club is een voorrecht van onze leden. Bent U geen lid, dan kunt U ook eenmalig een maandlidmaatschap van 25 euro afnemen voor een reservering.

Contact

Voor het afhuren van de club of een reguliere reservering kunt u contact opnemen met onze cateraar CIRFOOD, bij voorkeur per mail. U kunt ook bellen naar 020 5251570.