Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Aangepaste openingstijden

Door omstandigheden is de Academische Club alleen op dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 12:00 open.

Corona deurbeleid

Om ieders welzijn in acht te nemen en zo lang de huidige maatregelen gelden zal er een deurbeleid worden gehandhaafd. Om het pand te kunnen betreden vragen wij om een identiteitsbewijs en een coronatoegangsbewijs. De 1.5m maatregel en het verplichte gebruik van mondkapjes vervalt dan. Er zijn drie soorten coronatoegangsbewijs: Vaccinatiebewijs, Herstelbewijs of Testbewijs. Hieronder vindt u wat elk bewijs inhoud, hoe u zo een bewijs kan verkrijgen en vindt u een paar handige links.

  • Vaccinatiebewijs
    Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
  • Herstelbewijs
    Heeft u een positieve PCR-coronatest gehad bij de GGD die niet ouder is dan 180 dagen? En niet korter dan 12 dagen? Dan geeft de GGD een digitaal herstelbewijs af.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur vóór de activiteit. Maak een afspraak voor een coronatest bij een van de aangesloten testlocaties  op Testenvoortoegang.nl.

Een coronatoegangsbewijs op papier meenemen of uploaden op uw mobiel. Dit gaat via de CoronaCheck-app. CoronaCheck-app werkt op iOS en Android-telefoons. De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store en de Google Play Store. U kunt in de app maximaal één coronabewijs per persoon laten zien. U kunt uw coronatoegangsbewijs ook zelf printen of telefonisch opvragen via 0800-1351 (minstens 6 dagen van tevoren). Andere praktische informatie over het coronatoegangsbewijs vindt u hier.

Indien u verschijnselen heeft die op corona kunnen duiden verzoeken wij u vriendelijk om thuis te blijven.

Contact houden

Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief? Stuur ons dan een mail.
Wilt u een reservering onder voorbehoud vastleggen voor 2021? Neem dan contact op met onze cateraar. U kunt ook bellen naar 020 5251570.
We hopen van harte u in het nieuwe jaar weer te ontvangen in de Amsterdamse Academische Club.