Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

De Amsterdamse Academische Club

De Academische Club

De Amsterdamse Academische Club is de huiskamer van de UvA in hartje Amsterdam.

De club is een karakteristieke, warme ruimte met bar en restaurant voor uw dagelijkse lunch en diner. Een plek waar wetenschap en bedrijfsleven samenkomen, waar u exclusief uw borrel, vergadering of feest kunt geven, waar live muziek, debatten en exposities elkaar afwisselen, en waar u bij de haard of bibliotheek de krant leest.

Aangepaste openingstijden

 U bent van dinsdag tot en met donderdag vanaf 12 uur weer welkom om te komen genieten van de nieuwe menukaart of om uw vergaderingen en andere bijeenkomsten te houden.

Om ieders welzijn in acht te nemen en zo lang de huidige maatregelen gelden zal er een deurbeleid worden gehandhaafd. Om het pand te kunnen betreden vragen wij om een identiteitsbewijs en een coronatoegangsbewijs. De 1.5m maatregel en het verplichte gebruik van mondkapjes vervalt dan. Er zijn drie soorten coronatoegangsbewijs: Vaccinatiebewijs, Herstelbewijs of Testbewijs. Meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs vind u onder het kopje open

Word lid!

Iedereen is welkom, maar als lid profiteert u van vele voordelen, waaronder 15% korting  op horeca, voorrang bij de debatten en het recht om de club exclusief af te huren.

Programmering 

Door een samenloop van omstandigheden worden er momenteel minder programma's georganiseerd dan normaliter. Zodra er een nieuw programma in de planning staat komt dit op de agenda te staan en wordt het via de nieuwsbrief gecommuniceerd. 

Ruimte huren?

De club leent zich uitstekend als brainstorm- en presentatielocatie. U kunt de club elke dag van de week exclusief afhuren voor een borrel, vergadering, seminar, promotie, workshop of diner. Bovenin de club bieden we de Jankarel Gevers-kamer: een prachtige kamer, afgescheiden van de rest van de club met een glazen wand. De kamer is de ideale privé-omgeving voor groepen tot 12 personen om te vergaderen, dineren of lunchen. Voor grotere partijen kunt u de gehele club afhuren.

Directie

De directeur van de club is Maaike Ambags - van der Meulen. Heeft u een suggestie mail dan naar aac@uva.nl. De mailbox wordt beheerd door onze gastvrouw, Kimberly Peuling. 

Maaike Ambags ©Frank Ruiter
Maaike Ambags ©Frank Ruiter