Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Elke vrijdagmiddag organiseert de Amsterdamse Academische Club het Amsterdams Jazz Café, fijne muziek bij de borrel om het weekend goed te beginnen, met iedere week wisselende bands en lekkere hapjes. Iedereen is welkom!

Detail Summary
Datum 17 januari 2020
Tijd 17:00 -19:00
Amsterdamse Academische Club (AAC)
Sneaky Sneakerz
Sneaky Sneakerz

Sneaky Sneakerz

Vandaag spelen Sneaky Sneakerz: dit knallende nieuwe hammond kwartet in de klassieke jazzbezetting van Tenorsax (Thomas Streutgers), Hammondorgel (Elvis Sergo), Gitaar (Florian Hierdeis) en Drums ( Maarten Kruijswijk).

Vier, in binnen- en buitenland spelende, ervaren rotten uit de Amsterdamse en Haarlemse jazzscene brengen een ode aan hun helden als o.a. Gene Ammons, Sonny Rollins, Jimmy Mcgriff, Milt Buckner, Brother Jack McDuff, Dr. Lonnie Smith en Grant Green.

Een voor 96% eigen geschreven jazzy repertoire, dat bestaat uit Souljazz, Surf, Calypso en vette Shuffles. Eigentijds met respect naar de traditie. Het vuige orgel en de virtuoze voeten van Elvis, de warme en scheurende sax van Thomas, de heldere lijnen van Florian en de extreme swing van Maarten zijn onweerstaanbaar en staan garant voor een swingende, energieke en dansbare mix.

Begin 2019 zal de eerste CD van Sneaky Sneakerz!? “It’s gonna get you” uitkomen.

Blijft u eten?

Na afloop serveren wij, inmiddels traditioneel, een ‘clubschotel’ voor 16,50 euro: een dagverse maaltijd gemaakt door onze chefkok Johan. Wilt verzekerd zijn van een bordje? Stuur dan even een mail naar aac@uva.nl

Amsterdamse Academische Club (AAC)

Oudezijds Achterburgwal 235
1012 DL Amsterdam