Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl

Elke vrijdagmiddag organiseert de Amsterdamse Academische Club het Amsterdams Jazz Café, fijne muziek bij de borrel om het weekend goed te beginnen, met iedere week wisselende bands en lekkere hapjes. Iedereen is welkom!

Detail Summary
Datum 26 oktober 2018
Tijd 17:00 - 19:00
Locatie Amsterdamse Academische Club (AAC)

Tango!

Elke laatste vrijdag van de maand staat ons Amsterdam Jazz Cafe in het teken van tango. Diverse tango bands spelen door het jaar heen, we zetten de club altijd wat ruimer op, want er kan uiteraard gedanst worden!

Bandola Milonguera Duo met Evelyne Montens

Vandaag speelt Evelyne Montens met het Bandola Milonguera Duo. Dit duo is eind 2017 ontstaan door een samenwerking van de Argentijnse muzikanten Leandro Martinez (bandoneon) en Matias Fain (gitaar en zang). Hun repertoire bestaat uit tango, wals en klassieke en moderne milonga's die zowel voor dans- als voor luisterpubliek geschikt zijn. Soms voegen ze ook folklorenummers toe, ritmes uit het binnenland zoals chacarera en zamba. Zij hebben gespeeld in Buenos Aires, Argentijns en Chileens Patagonië en spelen nu in Nederland tijdens hun eerste Europese tournee. De nummers die zij presenteren komen binnenkort op hun eerste gezamenlijke CD. Zij zullen ook een paar nummers ten gehore brengen met Bossche tangozangeres evelyne montens.

Matias Fain (gitaar): 
https://www.youtube.com/watch?v=6qkCqadXaH4&list=PLXQ6hLnmyyE6fngxC_nxzsfLV2vv2rzBZ

Leandro Martinez (bandoneon):

https://www.youtube.com/watch?v=yvYWASfG1lM 

Blijft u eten?

Na afloop serveren wij, inmiddels traditioneel, een ‘clubschotel’ voor 15 euro. Wilt verzekerd zijn van een bordje? Stuur dan even een mail naar aac@uva.nl

Amsterdamse Academische Club (AAC)
Amsterdamse Academische Club (AAC)

Oudezijds Achterburgwal 235
1012 DL Amsterdam