Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Elke vrijdagmiddag organiseert de Amsterdamse Academische Club het Amsterdams Jazz Café, fijne muziek bij de borrel om het weekend goed te beginnen, met iedere week wisselende bands en lekkere hapjes. Iedereen is welkom!

Detail Summary
Datum 14 september 2018
Tijd 17:00 - 23:00
Locatie Amsterdamse Academische Club (AAC)

Eerbetoon aan Peter Guidi

Een extra lange jazz avond! 14 september is de verjaardag van de onlangs overleden jazz muzikant Peter Guidi. Met een bandoptreden EN een jamsessie met verschillende muzikanten die hem gekend hebben als leraar, inspirator of bandlid willen we Peter deze avond eren. U bent van harte welkom van 17 tot 23 uur.

Band van 17 tot 19 uur | jamsessie vanag 19 uur

De avond zal zich vullen met herinneringen, muziek, drankjes, hapjes en gezelligheid. Om 17 uur start de band. Vanaf 19.00 uur is er ruimte voor een jamsessie, dus schroom vooral niet om je instrument mee te nemen. Peter wilde alles altijd delen met anderen en met mensen die belangrijk voor hem waren. We willen graag dat Peters liefde voor samenkomen en muziek met jullie delen. Of zoals Peter altijd zo mooi zij “verdelen”.

Blijft u eten?

Na het spelen van de band zullen we rond 19 uur een maaltijd in buffetvorm serveren. Een dagverse maaltijd bereid door onze chef Johan, voor 15 euro. Leden ontvangen 15% korting. Wilt u verzekerd zijn van een bordje? Stuur dan even een mail naar aac@uva.nl

Amsterdamse Academische Club (AAC)
Amsterdamse Academische Club (AAC)

Oudezijds Achterburgwal 235
1012 DL Amsterdam